Intro1
 
Intro2 Intro3 Intro4 Intro5 Intro6

 

Logo D&V 2013 vzw lowres KMS Deugd en Volharding vzw is de overkoepelende organisatie van 5 deelverenigingen die voor Mortsel en omgeving sport en ontspanning biedt op vele vlakken en voor een zeer breed publiek.
 
Meer weten ...
LogoBB Bossaball is de jongste telg bij Deugd en Volharding. Het is een nieuwe groeiende sport die gespeeld wordt op een luchtkussen met trampolines tussen 2 gemengde ploegen. Bossaball combineert skills uit voetbal, volleybal en gymnastiek, ritmegevoel en timing.

Meer weten ...
LogoTU Turnkring Deugd en Volharding brengt recreatieve- en artistieke gymnastiek in drie verschillende wijken in Mortsel en dat al sinds 1920. Een zeer gedreven en bekwame ploeg trainers brengt turnsport op maat voor jong en minder jong.
 
Meer weten ...
LogoTE Tecemo is een tafeltennisclub met een eigen clublokaal. Zij bieden tafeltennis op recreatief en competitief vlak zowel aan jeugd als aan volwassenen. Samen met verschillende toffe nevenactiviteiten bieden ontspanning voor het hele gezin.
 
Meer weten ...
LogoKI Kinemusikei is een dansvereniging.   Dansen is een passie!
Daarom kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassenen bij ons in toffe, sfeervolle en dynamische danslessen hun gading vinden, niet enkel recreatief maar ook op niveau gericht.


Meer weten ...   
LogoJO Joledi is een club met een brede waaier aan mogelijkheden. Volleybal kan er op verschillende niveau's gespeeld worden: van recreatie tot competitie. Voor heren, dames of gemengd. Voor jong en iets minder jong. Wij bieden eveneens damesturnen aan.   
 
Meer weten ...
Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.